USD 32,49
EUR 34,98
ALTIN 2.433,41
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 6 Mart 2023 Pazartesi

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 6 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Günün ikinci yarısında da sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin, evliliğin ve çocuklarınla iletişimin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle ya da çocuklarınla bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Fakat akşam saatlerinde partnerinle, çocuklarınla ya da iletişimde olduğun kişilerle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Konuştuklarına ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Aynı zamanda ilişkinle ilgili kararsızlıklar ve kafa karışıklıkları da yaşayabilirsin.

Günlük burç yorumları: 6 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında gelirlerin, kazançların ve maddi konuların yer alıyor. Günün ikinci yarısında, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin yoğun olabilir. Aynı zamanda ailenin parası, miras, nafaka, bankalar, ödemeler ve vergilerle ilgili de birtakım görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili kardeşlerin ya da yakın çevrenle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.  Sağlığın ya da maddi konularınla ilgili de kaygıların artabilir. Sindirim sisteminle ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün.

Günlük burç yorumları: 6 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için iletişim, ikili ilişkiler ve ticaret ön planda olacaktır. Günün ikinci yarısında iletişim, ticaret, eğitim ve seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Ticari işlerin, anlaşmaların, sözleşmelerin açısından da destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda kardeşlerinle, akrabalarınla ve yakın çevrenle görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle ya da diğer insanlarla iletişiminde fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Bunun yanında sağlığınla, sindirim sisteminle alakalı hassasiyetlerin de olabilir.

Günlük burç yorumları: 6 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Günün ikinci yarısında sosyal hayatın aktif ve ikili ilişkilerinde iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Partnerinle bir araya gelebilir, görüşebilir, haberleşebilirsin. Yalnız olan Boğalar için ise yeni karşılaşmalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle de görüşmen ve onlardan haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise partnerinle, çocuğunla ya da sosyal çevrendeki kişilerle fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Kafana bazı şeyleri fazlaca takabilirsin.