USD 32,57
EUR 34,99
ALTIN 2.431,06
BIST100 9.755
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 4 Mart 2023 Cumartesi

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 4 Mart 2023 Cumartesi - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde kariyerinle, iş ilişkilerinde, evliliğinde ve diğer insanlarla ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. İlişkilerinde kıskançlıklar ve entrikalar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise işinle ilgili görüşmeler yapabilir, fayda sağlayabilirsin. Kariyerin, işin ve ilişkilerin açısından destekleyici bir zaman dilimi söz konusu olacaktır. İş başvuruların, girişimlerin, özel ve sosyal ilişkilerin açısından da değerlendirebilirsin.

Günlük burç yorumları: 4 Mart 2023 Cumartesi - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde gerginliklere müsait etkilerin var. Aynı zamanda duyguların ve arzuların yoğun olabilir. Fakat aile bireylerinle ya da birlikte çalıştığın kişilerle ilişkilerinde bastırılmış kızgınlıkların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde ise uzak tanıdıkların ve ahbaplarınla görüşebilir, bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Yakınlarından fayda ve destek görebilirsin. Yalnız Aslanlar için yeni karşılaşmalar da söz konusu olabilir. Aynı zamanda yayıncılık, hukuki konular ya da eğitimle ilgili de bazı görüşmeler yapabilir, bu alanlardan fayda görebilirsin.

Günlük burç yorumları: 4 Mart 2023 Cumartesi - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili kaygıların ya da hassasiyetlerin artabilir. Aynı zamanda ticari işlerinle ilgili de temkinli olman gereken bir zaman dilimi seni bekliyor. Kandırılmalara, dolandırılmalara ve yanılgılara açık etkilerin var. Akşam saatlerinde ise gerek sağlığınla, gerek geri planda yürüttüğün işlerle, gerekse finansal konularla ilgili destekleyici ve şanslı etkiler altında olacaksın. 

Günlük burç yorumları: 4 Mart 2023 Cumartesi - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı gerginlikler yaşaman mümkün. Kızgınlıklar, kıskançlıklar ve entrikalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise daha iyimser, umutlu hissedebilir ve neşeli olabilirsin. Aynı zamanda sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler de yaşayabilirsin.