USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük Burç Yorumları: 31 Ağustos 2022

31 Ağustos 2022 Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detayları haberimizde

Günlük Burç Yorumları: 31 Ağustos 2022 - Sayfa 1

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Ay Plüton karesinin etkisiyle ilişki ve kariyer konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. Sabırla hareket ettiğinizde, yapmak istedikleriniz ve yapmak durumunda olduğunuz konuları netleştirebilirsiniz. Beklenti içerisine gireceğiniz insanları doğru seçerek potansiyelinizi keşfedebilirsiniz.

Ay’ın Yay burcuna geçmesi ve Mars Jüpiter üçgeninin kesinleşmesi ile daha pozitif hissediyor ve beklettiğiniz konuları harekete geçiriyorsunuz. Yaratıcı fikirlerinizi sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Bu etkiyi etkili kullanmak için fırsatları değerlendirin.

Motivasyon Sözü: “Başarılı biri, başkalarının ona attığı tuğlalarla sağlam bir temel oluşturabilen kişidir.”

Günlük Burç Yorumları: 31 Ağustos 2022 - Sayfa 2

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür Mars üçgeninin etkisiyle daha düzenli bir sistem kurabilir ve iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Parasal beklentileriniz gerçekleşirken harcamalarınıza da dikkat edin. Sağlığınız için faydalı alımlar yapabilir ve spora başlayabilirsiniz.

Ay Venüs karesi ile ailenizdeki kadın figürlerle zıtlaşabilirsiniz. İyi niyetinizin kullanıldığını fark etmeniz sonucu tutumlarınızı düzenleyebilirsiniz. Hırsınıza yenik düşmeyin; doğru stratejilerle kazançlı çıkabileceğinizi, karşılaştığınız durumlara faydalı ve uzun vadeli çözümler yaratabileceğinizi fark edin.

Motivasyon Sözü: “Size yardım edecek kimse yokmuş gibi çalışın ve herkes yanınızdaymış gibi öğrenin.”

Günlük Burç Yorumları: 31 Ağustos 2022 - Sayfa 3

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Mars’ın Jüpiter ile kurduğu destekleyici açı ile dijital fırsatlar yakalayabilir, planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Eski arkadaşlıklarınız gündeme gelebilir; bu durumu nasıl değerlendireceğiniz üzerine düşünerek enerjinizi doğru şekilde kullanabilirsiniz.

Güneş Mars karesi, korkularınızla yüzleşmenize ve gereksiz öfke patlamalarına neden olabilir. Aile ve ev konularında sizin için doğru olanı seçerek ve isteklerinizi bu şekilde değerlendirerek, ilişkilerinizi kontrol altına alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Nerden başladığın değil nereye gittiğin önemlidir.”

Günlük Burç Yorumları: 31 Ağustos 2022 - Sayfa 4

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Ay Merkür kavuşumu ile hislerinizi fark edebilir, aile ve evlilik hakkındaki düşüncelerinizi fark edebilirsiniz. Bu konulardaki eski girişimlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Yaptığınız fedakarlıklarda dengeyi koruyun.

Mars Jüpiter üçgeni ile cesur hissediyor ve kendinizi gösteriyorsunuz. Ne yaptığınızın farkında olarak hareket etmeniz, bilmediğiniz konularda sorun yaşamanızın önüne geçebilir. Tecrübelerinizi değerlendirin ve önceden es geçtiğiniz fırsatları bu kez değerlendirin.

Motivasyon Sözü: “Sevdiğiniz şeyi yapın, yaptığınız işi sevin ve tüm kalbinizle kendinizi ona verin.”