USD 32,57
EUR 35,01
ALTIN 2.430,54
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 3 Mart 2023 Cuma

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 3 Mart 2023 Cuma - Sayfa 1

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle ya da çocuğunla güzel ilişkiler içinde olabilir, hayaller kurabilirsin. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrenin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Sosyal hayatınla ilgili sorumluluklar seni biraz strese sokabilir. Aynı zamanda ilişkinde kıskançlıklar, baskı ve manipülatif yaklaşımlar da söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sorumlulukların, sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde de maddi konularla ilgili birtakım huzursuzlukların veyahut ilişkinde kendi değerini sorgulamaların olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iletişimin ve ticari işlerin hızlanacaktır. Sevgiyle kal.

Günlük burç yorumları: 3 Mart 2023 Cuma - Sayfa 2

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde sağlığın, işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bir miktar gergin olabileceğin bir zaman dilimi söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ön plana çıkıyor. Gün genelinde de kardeşinin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda iletişimle ilgili pürüzler ya da yakın çevrendeki insanlarla ilişkilerinde huzursuzluklar yaşaman mümkün. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem maddi konular, gelirlerin ve kazançların ile ilgili görüşmelerin ve kararların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Günlük burç yorumları: 3 Mart 2023 Cuma - Sayfa 3

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde insanlarla iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Yakın çevrenden destek, yardım ve fayda görebilirsin. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerinde ve evliliğinde baskı, kontrolcü tavırlar ve gerginlikler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise daha içe dönük olabilirsin. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı huzursuzlukların ve kırgınlıkların olabilir. Kendini değersiz hissedebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iletişimin, seyahatlerin, ticari anlaşmaların ve eğitimle ilgili gündemlerin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Günlük burç yorumları: 3 Mart 2023 Cuma - Sayfa 4

Yaşam standartlarınız açısından daha iyisini istiyor olmanız size yanlış kararlar aldırıyor. Hırs yapmayın. Güvendiğiniz kişilerden akıl almanız, kendinize aklı başında bir yol gösterici bulmanız gerekiyor. Kendi aklınıza tabi ki güvenmelisiniz fakat sizi dengeleyecek birine de çok ihtiyacınız var.