USD 32,60
EUR 34,75
ALTIN 2.498,66
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 27 Mart 2023 Pazartesi

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 27 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için finansal konularınla psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla, yakınlarının sağlıklarıyla ya da finansal konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerinle, alacaklarınla, ödemelerinle ve parasal konularınla ilgili yapacağın görüşmelerden, alacağın kararlardan fayda göreceğin günlerdesin. Sağlığınla alakalı da yeni kararlar alabilirsin. 

Günlük burç yorumları: 27 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sosyal hayatın ve arkadaş grupların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, senin ya da uzak bir tanıdığının sağlığıyla ilgili birtakım hassasiyetler olabilir veyahut yeni haberler alabilirsin. Aynı zamanda bir tanıdığına karşı kırgınlık yaşaman da mümkün. Gün içinde, uzaktaki akrabalarınla, kardeşlerinle ya da uzak tanıdıklarınla irtibatın, görüşmelerin ve haberleşmen aktif olabilir. Tanıdıklarından destek ve fayda görebilirsin. Bunun yanında eğitim, seyahat, yayıncılık ya da uluslararası ticaretle ilgili de fayda sağlayabileceğin etkiler mevcut.

Günlük burç yorumları: 27 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için işin ve kariyerin ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde, sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinin ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de haberler alman mümkün. Bugün ve ilerleyen günler boyunca bankalarla, vergidaireleriyle, finansal konularla yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili yapacağın görüşmelerden de sonuç alabilirsin. Kariyerin ve maddi konuların açısından günün ilk yarısını değerlendirebilirsin. 

Günlük burç yorumları: 27 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda maddi konularla ve geri planda yürüttüğün işlerle alakalı da görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerin hız kazanabilir. Gelirlerinle ya da sağlığınla alakalı yeni kararlar alman da mümkün. Bugün yapacağın görüşmelerden ve alacağın kararlardan fayda sağlayabilirsin.