USD 32,45
EUR 34,73
ALTIN 2.441,17
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 24 Mart 2023 Cuma

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 24 Mart 2023 Cuma - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların, sözleşmelerin ve anlaşmaların yer alıyor. Günün ilk yarısında partnerinle görüşmelerin ya da ticari görüşmelerin yoğun olabilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla, ailenle de bir araya gelebilirsin. Gün genelinde, finansal konularla ya da sağlık konuları ile ilgili bir sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise ilişkinde gerginlikler ya da bir isyanın olabilir.

Günlük burç yorumları: 24 Mart 2023 Cuma - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Günün ilk yarısında iş görüşmelerin, ortaklıkların, maddi konularınla ve kariyerinle ilgili toplantıların yoğun olabilir. Aynı zamanda ilişkin ve evliliğinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. İletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Gün genelinde de sosyal hayatın ya da sosyal çevrenle ilgili bir konuda bir tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 

Günlük burç yorumları: 24 Mart 2023 Cuma - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında uzaklar, seyahat, uluslararası ticaret, eğitim, hukuki konular ve uzaktaki tanıdıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında ticari işlerinle, eğitimle, hukuki konularla ya da yurt dışı bağlantılı işlerinle ilgili birtakım görüşmeler, konuşmalar, toplantılar yapabilir ve işbirlikleri kurabilirsin. Aynı zamanda uzaktaki tanıdıklarınla, yakınlarınla, uzun zamandır görüşmediğin kişilerle de bir araya gelebilir, haberleşebilir ve görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise kariyerinle alakalı bir konuda sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin.

Günlük burç yorumları: 24 Mart 2023 Cuma - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında maddi konular, ilişkiler, bedenin, dış görünüşün ve sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısında maddi konularınla, özel ilişkilerinle ya da sosyal ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Ayrıca dış görünüşünle de ilgilenebilir, kişisel bakımlarını yapabilirsin. Gün genelinde de maddi konularla ilgili bir konuda bir tamamlanma, kapanış ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise gergin ve agresif olabilirsin.