USD 32,58
EUR 34,82
ALTIN 2.419,21
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 22 Mart 2023 Çarşamba

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 22 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde iş görüşmelerin, ticari işlerin yoğun olabilir. Aynı zamanda kardeşinin, çocuğunun ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatleri boyunca sağlığınla ilgili hassasiyetlere ve sakarlıklara açık etkiler var. Gece saatlerinde ise daha iyimser, neşeli ve umutlu hissedebilirsin. Bugün itibariyle de ticaret, iletişim, eğitim ve yakın çevrenle ilgili 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun.

Günlük burç yorumları: 22 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında eğitim, seyahat, yayıncılık, uzakta yaşayan tanıdıklar ve hukuki konular yer alıyor. Sabah saatlerinde kardeşlerinle ya da yakın çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Seyahat ya da eğitimle ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlık konularıyla, iyileşme süreciyle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda şanslı, iyimser ve umutlu hissedebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Bugün itibariyle de iş, sağlık ve evcil hayvanlar alanından yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun. 

Günlük burç yorumları: 22 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alıyor. Yoğun rüyalarla güne başlamış olabilirsin. Sabah saatlerinde maddi konularla ilgili veya kendi sağlığınınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Güzel haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise para giriş çıkışların olabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığın ile ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün. Bugün itibariyle de aşk hayatı ve çocuk alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun.

Günlük burç yorumları: 22 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, geri plandaki konuların ve iç dünyan yer alıyor. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Aynı zamanda yakınlarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir veyahut yakın çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Enerjin bir miktar içe dönük olsa da neşeli ve iyimser hissedebilirsin. Ayrıca bugün itibariyle eğitim, yayıncılık, seyahat, hukuki konular ve yurt dışı alanında yaşadığın 15 yıllık bir dönemi kapatıyorsun.