USD 32,44
EUR 34,78
ALTIN 2.449,45
BIST100 9.936
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 20 Mart 2023 Pazartesi

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 20 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Gün içinde ilişkinle, ticari ortaklıklarınla, sözleşmelerle, anlaşmalarla alakalı önemli görüşmeler yapabilir, önemli kararlar verebilirsin. Bazı Akrepler için evlilik kararı gündemde olabilir. İlişkinle ya da çocuğunla alakalı bir konuda sonuçlanma ve tamamlanma da yaşayabilir, bir karar verebilirsin. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm.

Günlük burç yorumları: 20 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alıyor. Gün genelinde maddi konuların, iş görüşmelerin, ortaklıkların ve ilişkilerin açısından destekleyici ve şanslı etkiler altında olacaksın. İşbirliğinden faydalar görebilirsin. Finansal konularla ya da sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin ve bir sonuçlanma, tamamlanma yaşayabilirsin. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm.

Günlük burç yorumları: 20 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Gün içinde uluslararası ticaret, medya, yayıncılık, eğitim ya da hukuki konularla ilgili işlerde kazanç sağlayabilir, işbirliğinden ve ortaklıklardan yarar görebilirsin. Aynı zamanda uzak şehirlerden kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilir ve yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bugün ortaklıklarınla, işbirliklerinle, özel hayatınla ilgili bir konuda tamamlanma, sonuçlanma yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz görüşmeler yapabilir, sürpriz haberler alabilirsin. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm. 

Günlük burç yorumları: 20 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Gün genelinde özel ve sosyal ilişkilerin, iş birliklerin, ortaklıkların, maddi konuların açısından şanslı olabilirsin. Sosyal hayatın ve sosyal ilişkilerin ile ilgili bir konuda sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz planlar, programlar yapabilir veya sosyal çevrendeki kişilerden sürpriz haberler alabilirsin. Gün genelinde, uzakta yaşayan aile büyükleriyle görüşebilirsin. Aynı zamanda yayıncılık, hukuki konular ve eğitimle alakalı bazı gündemlerin olabilir. Ay, kapanma fazında olduğu için başlangıçlarını ve girişimlerini de Yeni Ay sonrasına bırakmanı öneririm.