USD 32,37
EUR 34,97
ALTIN 2.325,60
BIST100 9.125
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 16 Mart 2023 Perşembe

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 16 Mart 2023 Perşembe - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında yakın çevre, seyahat, iletişim, eğitim ve ticari işlerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde bazı ticari görüşmeler, iş görüşmeleri yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşinin ya da yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili de görüşmeler yapman mümkün. Gün genelinde de aşk hayatın, finansal konular ya da çocuklarınla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, yanılgıların ve belirsizliklerin olabilir. Partnerinle ilişkinde de fikir ayrılıkları ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilir ya da ticari görüşmeler yapabilirsin. 

Günlük burç yorumları: 16 Mart 2023 Perşembe - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, sağlığın ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sağlığın veya yakınlarının sağlığıyla ilgili, yurtdışı, hukuki konular, eğitim, ve yayıncılıkla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de finans konularıla, ödemelerle, borçlarla, vergilerle, miras ve nafaka konularıyla ilgili netleşmeyen durumlar, belirsizlikler ve görüşmeler söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili kaygıların açığa çıkabilir. Harcamalarına ve sosyal ilişkilerine dikkat etmen gereken bir gün senin için. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili bazı kararlar alabilirsin. 

Günlük burç yorumları: 16 Mart 2023 Perşembe - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında çocukların ve özel hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle ilişkin, çocuğunun sağlığı, çocuğunun masrafları ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde de iş ilişkilerin, iş görüşmelerin, evliliğin, ikili ilişkilerinle ilgili bazı kararsızlıkların, kafa karışıklıkların ya da streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise seyahat, eğitim ve özel hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın.

Günlük burç yorumları: 16 Mart 2023 Perşembe - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında uzaklar, uzaklarda yaşayan tanıdıkların, akrabaların, hukuki konuların, yayıncılık işlerin, eğitimin ve seyahat planların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde kendi sağlığınla ya da bir tanıdığının sağlığıyla ilgili hassasiyetler olabilir. Gün genelinde de maddi konularla ve sosyal çevrenle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Parasal konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin fakat pek de istediğin gibi sonuçlanmayabilir.  Yanılgılara, kandırılmalara ve dolandırılmalara da açık etkilerin var. Harcamalarına dikkat etmen gereken günlerden geçiyorsun. Aynı zamanda bir tanıdığının sağlığıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz bir haber alabilirsin.