USD 32,61
EUR 34,81
ALTIN 2.494,04
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 15 Mart 2023 Çarşamba

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 15 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde maddi konularla, aşk hayatınla ya da çocuğunla ilgili bazı gündemlerin, kafa karışıklıkların ve streslerin olabilir. Sağlığına ve parana dikkat etmen gereken günlerdesin. İlişkinle alakalı kafanda netleşmeyen konular olabilir fakat şu sıralar keskin kararlar almamanı öneririm. Günün ikinci yarısında da iletişim, yakın çevre, seyahat ve ticari işler senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise partnerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, haberleşmen yoğun olabilir.

Günlük burç yorumları: 15 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde aşk hayatın ve sosyal çevrenle ilişkilerin hakkında kendi içinde bazı streslerin, kafa karışıklıkların, sorgulamaların olabilir. Aynı zamanda finansal konularla, sağlığınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. İlişkilerinle ilgili keskin kararlar vermemen gereken günlerden geçiyorsun. Günün ikinci yarısında ise işin, sağlığın ve sorumlulukların senin için öne çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de psikolojik ve fiziksel sağlığın ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın.

Günlük burç yorumları: 15 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde kariyerin, iş ilişkilerin, aile ilişkilerin ve evliliğinle ilgili birtakım streslerin ve kafa karışıklıkların olabilir. Eşinin sağlığı ile ilgili ya da evliliğin ile ilgili kaygıların açığa çıkabilir. İkili ilişkilerinle ilgili keskin kararlar almaman gereken bir dönemdesin. Günün ikinci yarısında ise çocukların ve aşk hayatın senin için öne çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de çocuklarınla ve aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sürpriz mesajlar gelebilir.

Günlük burç yorumları: 15 Mart 2023 Çarşamba - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde maddi konularla, sağlığınla ya da sosyal çevrendeki kişilerle ilgili bazı gündemlerin, hareketliliklerin, görüşmelerin ve streslerin olabilir. Öğle saatlerinde parasal konularla, ödemelerle, alacaklarınla ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise eğitim, yayıncılık, hukuki konular, seyahat ve uzaktaki tanıdıkların senin için öne çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarından haber alabilir, görüşebilirsin.