USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 14 Mart 2023 Salı

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 14 Mart 2023 Salı - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Öğle saatlerinde işin, kazançların ve sağlığınla ilgili bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Yapacağın işlerden fayda sağlayabilir, cesaretini ve özgüvenini arttırabilirsin. Bir sağlık sorunun varsa, çözüm bulabilir, iyileşme sağlayabilirsin. Gece saatlerinde ise özel hayatınla ilgili birtakım kafa karışıklıkların olabilir. Çocuğunun eğitim masrafları ya da partnerinin harcamaları seni düşündürebilir.

Günlük burç yorumları: 14 Mart 2023 Salı - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında özel hayatın, çocukların ve eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Öğle saatlerinde, uzun zamandır görüşmediğin kişilerden haber alabilirsin. Eğitim ya da seyahatle ilgili de bir gündemin olabilir. Senin ya da bir tanıdığının sağlığıyla ilgili olumlu gelişmeler de yaşanabilir. Uzaktaki tanıdıklarından ve eğitimden fayda görebilirsin. Gece saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili kafana taktığın bazı konular olabilir. Yanlış anlaşılmalara ve karamsarlıklara kapılmamaya dikkat etmende fayda var.

Günlük burç yorumları: 14 Mart 2023 Salı - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında ev, yuva ve aile konuları yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığı, miras, nafaka, gayrimenkul yatırımı, ailenin parası gibikonularla ilgili bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Problemleri çözüme kavuşturabilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Gece saatlerinde ise ailenle ya da eşinle iletişiminde fikir ayrılıkları, yanlış anlaşılmalar ve anlaşmazlıklar olabilir. Gün geneli ve önümüzdeki birkaç gün boyunca da iş girişimlerin ve iş görüşmeleri açısından pek şanslı olmayabilirsin. 

Günlük burç yorumları: 14 Mart 2023 Salı - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında finansal konular ve sağlığın yer alıyor. Öğle saatlerinde, maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Finansal konularla ilgili geri planda bazı çözümler üretebileceğin ya da sağlığınla ilgili olumlu gelişmelerin olabileceği bir zaman dilimi söz konusu. Gece saatlerinde ise bir yakınının sağlığıyla ya da para konularınla ilgili kafana bir şeyleri takabilirsin. Para giriş ve çıkışlarının hareketli olabileceği bir dönemdesin.