USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Günlük burç yorumları: 13 Mart 2023 Pazartesi

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Günlük burç yorumları: 13 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 1

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde yakın çevrenle görüşmelerin olabilir ya da ticari işlerinle ilgili görüşmeler yapabilirsin. İletişim becerilerinin kuvvetli olabileceği bir zaman dilimi seni bekliyor. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve sağlık konuları, maddi konular, kazançların senin için ön plana çıkıyor. Gün ortasında da partnerinin ya da çocuğunun masraflarıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise ilişkindeki değerini sorgulayabilirsin.

Günlük burç yorumları: 13 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 2

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde ailenle ya da evinle, gayrimenkulle alakalı bazı görüşmelerin olabilir. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların senin için ön plana çıkıyor. Gün ortasında da aşk hayatınla ilgili kafana taktığın bazı konular açığa çıkabilir veyahut finansal konularla ilgili bazı sorumlulukların canını sıkabilir. Akşam saatlerinde ise sorumluluklar ve keyif arasında ikilem yaşayabilirsin.

Günlük burç yorumları: 13 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 3

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla iletişimini güçlendirebilir ya da çocuğunun eğitimi ile alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerin açısından da destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve ev, aile, gayrimenkul konuları senin için ön plana çıkıyor. Gün ortasında da aile bireyleriyle, eşinle ya da ev konularıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise uzak şehirlerdeki tanıdıkların veyahut seyahatlerinle ilgili bazı gündemlerin olabilir.

Günlük burç yorumları: 13 Mart 2023 Pazartesi - Sayfa 4

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde partnerinle ya da ortaklarınla iletişimini, ilişkilerdeki bağını güçlendirebileceğin etkiler altında olacaksın. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve sağlık konularıyla finansal konular senin için ön plana çıkıyor. Gün ortasında da finansal konularla, sağlığınla ya da sosyal çevrendeki kişilerle ilgili sorumlulukların artabilir ve bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili bazı streslerin olabilir.