USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Gündoğdu: “Esnaf ve Sanatkarlarımızla İşbirliğine Devam Edeceğiz”

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Ferizli’de bulunan esnaf ve sanatkar kuruluşlarını ziyaret etti. Gündoğdu, “Esnaf ve sanatkarlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gündoğdu: “Esnaf ve Sanatkarlarımızla İşbirliğine Devam Edeceğiz”
21 Şubat 2024 | 16:57
Son Güncelleme:

ESNAF ODALARINA ZİYARET

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, ilçede ziyaretlerine devam ediyor. Gündoğdu, Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Samsa, Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Tan ve Ferizli Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Fazlı Demirci ve yönetimleri ile bir araya geldi. Gündoğdu, görev yaptıkları süre boyunca esnaf ve sanatkarın her sorunu ile yakından ilgilendiklerini ifade ederek yeni dönemde de bu işbirliklerinin süreceğini kaydetti.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM KILSIN

Gündoğdu, “Esnaf ve sanatkarımız bizim için son derece önemli. Ferizli ilçemizin ekonomisinin önemli bir gücü olan esnaflarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ortak akılla, Ferizli için birlikte çalışmanın bereketini hep birlikte devam ettirmek istiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın beklentileri ve taleplerine bugüne dek kayıtsız kalmadık bugünden sonra da kalmayacağız. Esnafımızın her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çok kıymetli oda başkanlarımızın nezdinde tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum. Rabbim birliğimizi daim kılsın” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Kooperatif ve oda başkanları da ilçeye kazandırılan önemli projeler hakkında fikir alışverişinde bulunurken yeni dönemdeki beklentilerini dile getirdiler.