USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Gündoğdu: “Daha güçlü bir Ferizli için hazırız ve kararlıyız”

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Bugüne kadar yaptığımız çalışma ve projeleri, hemşerilerimden aldığımız güç ile bir bir yerine getirdik. Şimdi Türkiye Yüzyılında daha da güçlü bir Ferizli için göreve hazırız ve kararlıyız” dedi.

Gündoğdu: “Daha güçlü bir Ferizli için hazırız ve kararlıyız” - Sayfa 1

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu Ferizli Küçük Sanayi Sitesi ve Devlet Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların çaylarını içip sohbetlerine ortak olan Gündoğdu’nun programına MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, AK Parti ve MHP yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Gündoğdu, yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri çalışmalardan bahsetti.

Gündoğdu: “Daha güçlü bir Ferizli için hazırız ve kararlıyız” - Sayfa 2

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Başkan Gündoğdu, “Çok değerli esnaflarımız ve Ferizlili hemşerilerimizle 2019’dan bugüne kadar ilçemizin geleceği için hep beraber hareket ettik. Bu birlikteliğin bereketini vatandaşlarımızın memnuniyeti ve duası olarak görüyoruz. Hamdolsun bizlerin en büyük gücü halkımızın gönlüne girmek, hizmet ve eser belediyeciliği ile anılmaktır. Bu kararlılık ve azimle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandıkları hep beraber patlatacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

 

Gündoğdu: “Daha güçlü bir Ferizli için hazırız ve kararlıyız” - Sayfa 3

DAHA GÜÇLÜ FERİZLİ

2019’da vaat ettikleri projelerin yüzde 80’ini tamamladıklarını aktaran Gündoğdu, “Geçmiş dönemde vaat edilen projelerin yüzde 80’inden fazlasını gerçekleştirdikleri dile getiren Başkan Gündoğdu, “Bugüne kadar yaptığımız çalışma ve projeleri, hemşerilerimden aldığımız güç ile bir bir yerine getirdik. Şimdi Türkiye Yüzyılında daha da güçlü bir Ferizli için göreve hazırız ve kararlıyız. Çok değerli Cumhur İttifakımızın bileşenleri ile, meclis üyelerimizle, STK’larımızla, muhtarlarımız ve halkımızla el ele yola devam edeceğiz” diye konuştu.