USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 PS4'e çıkacak mı?

GTA 6 çıkış tarihi belli oldu. Oyunseverlerin merakla beklediği kült oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili soru işaretleri bir nebze de olsa giderilmiş oldu. GTA 6 fragmanı ise oyun hakkında birçok detayı gözler önüne seriyor. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 PS4'e çıkacak mı? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 PS4'e çıkacak mı?
05 Aralık 2023 | 10:21
Son Güncelleme:

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Uzun bir süredir oyunseverlerin gözü yeni Grand Theft Auto (GTA) serisindeydi. Oyunun geliştiricisi Rockstar Games'in yeni seriyi duyurmasının ardından heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. GTA 6 fragmanı 5 Aralık'ta nihayet yayınlandı.

Gece 02.00 sularında kimliği belirsiz bir X kullanıcısı, platform üzerinde GTA 6 fragmanını yayınladı. Fragman, platformdan hemen kaldırılsa da video dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bunun üzerine Rockstar Games, fragmanın yayın tarihini erkene aldı.

Yapılan duyuruya göre GTA 6 çıkış tarihi 2025 olarak belirlendi. Net bir tarih belirlenmezken oyun ile ilgili başka bir bilgi de paylaşılmadı.

SÜRPRİZ DETAY!

GTA 6 fragmanı grafiklerle ve kendisine hayran bırakan görsellikle öne çıkıyor. Ayrıca oyunun 2 sürpriz detayı da mevcut:

Grand Theft Auto 6, Vice City'de geçecek ve yapım, GTA serisinin ilk kadın karakterine yer verecek. Lucia isimli bu karakterin yanı sıra henüz ismi bilinmeyen (muhtemelen Jason) bir erkek karaktere de yer verilecek.

GTA 6 PS4'E GELECEK Mİ?

Fragman, yapımın çıkacağı platformlara yer vermese de Take-Two, yapımın hangi platformlara geleceğini açıkladı. Bu rapora göre GTA 6, çıkışında yalnızca Xbox Series S | X ve Playstation 5 platformlarına özel olacak. Yapımın PC çıkışı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.