USD 32,56
EUR 34,85
ALTIN 2.431,65
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Göz Kapağı ve Kaş Kaldırma Operasyonu

Özel Medar Hastanesi Sakarya Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Leila Taheri Göz kapağı ve kaş kaldırma operasyonu hakkında bilgiler verdi.

Göz Kapağı ve Kaş Kaldırma Operasyonu
11 Ocak 2023 | 10:25
Son Güncelleme:

HER YAŞTA YAPILABİLİR

Göz kapağı ve kaş kaldırma operasyonunun hem estetik yönden etkili hem de göz üzerindeki ağırlık ve azalmış görme alanını ortadan kaldırdığını ifade eden Özel Medar Hastanesi Sakarya Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Leila Taheri sonuç olarak ise görmenin daha iyi gerçekleşeceğini söyledi. Op. Dr. Leila Taheri, “Yaşlanma, genetik nedenler ve kazalara bağlı alt üst kapakta sarkmalar olabilir. Göz kapağı estetiği her yaşta yapılabilmekte ve belirli bir yaş grubu yoktur” dedi.

KİMLERE UYGULANIR

Op. Dr. Leila Taheri konuyla alakalı son olarak ise şunları kaydetti: “Hasta ertesi gün normal hayatına devam edebilir. Üst kapak ameliyatı lokal anestezi altında yapılmaktadır. Ancak arzu eden hastalara uyutarak yapılabilir. Gizli dikişler 10 gün sonra alınır. Badem göz estetiği her yaş grubuna yapılabilmektedir. Özellikle cansız, baygın bakışlar, küçük gözlü kişiler olmak üzere daha genç ve çekici bakışlara kavuşmak için uygulanan bir ameliyattır.”