USD 32,37
EUR 35,02
ALTIN 2.323,50
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Kalorifer Ateşçisi alacak

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilana göre Giresun Üniversitesi bünyesine farklı bölgelerde İlköğretim mezunu işçi alımı yapacak. Peki, şartlar neler? Detaylar haberimizde...

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Kalorifer Ateşçisi alacak
20 Eylül 2021 | 11:08
Son Güncelleme:

İŞKUR Kamu ilanları yayımlandı. Giresun Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 kişilik boş kadro ile farklı bölgelerde İşçi Personel Alımı yapacağını bildirdi.

Üniversiteye Kalorifer Ateşçici allımı yapılacak olup alımlar, Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu, Espiye Meslek Yüksekokulu Yağlıdere Yerleşkesi, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu, Şebinkarahisar Yerleşkesi , Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu birimlerine yapılcak. Detaylı Dağılım ise,



KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversitenin Kalorifer Ateşçici alımı ilanına başvuru için adaylardan özel olarak, MEB onaylı Kalorifer Ateşçisi (Katı Yakıtlı) Sertifikası sahibi olmak, En az ilköğretim mezunu olmak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

Genel olarak ise, Türk Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamuda çalışmasına engel bir durumu olmamak, Askerliğini yapmış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Kamu Üniversitesine İşçi Alımı başvuruları İlanın İŞKUR üzerinde 20 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanmasının ardından başvuru süreci başlamıştır. En geç 5 gün içerisinde yani 24 Eylül 2021 tarihi ile başvurular sona erecektir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

Detaylar için: