USD 32,39
EUR 34,77
ALTIN 2.435,53
BIST100 9.977
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ghezzal Çekişmesinde Son Durum

Beşiktaş formasıyla sezona damgasını vuran Rachid Ghezzal'e Galatasaray'dan teklif geldi. Babası flaş açıklamalar yaptı.

Ghezzal Çekişmesinde Son Durum
05 Temmuz 2021 | 10:44
Son Güncelleme:

Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal, 8 gol ve 18 asistlik performansıyla Kara Kartal’a çifte şampiyonluğu getiren ana etkenlerden biri olmuştu.

Yönetimin yeni sezonda da yola devam etmek için yoğun girişimde bulunduğu Cezayirli kanat oyuncusunun babası Mohamed Ghezzal, son gelişmelerle ilgili olarak özel açıklamalarda bulundu.

YÜZDE 100 BEŞİKTAŞ'TA DEVAM EDECEK

Ghezzal'ın Beşiktaş taraftarını ve Sergen Yalçın'ı çok sevdiğini söyleyen Mohamed Ghezzal, "Oğlum Beşiktaş'ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş'ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz" dedi. Oğlunun Kara Kartal'da devam etmeye odaklı olduğunu söyleyen Baba Ghezzal, "Bütün oyuncularla arası çok iyi. İstanbul'da ve Beşiktaş'ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor" ifadelerini kullandı.

Cimbom'un Rachid Ghezzal'e yaptığı teklifin ayrıntılarına ulaşıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın Fatih Terim'in istediği Cezayirli oyuncuya 2.7 milyon eurodan 3 yıllık teklif yaptığı, ayrıca Leicester City'ye de 2 milyon euro önerdiği bildirildi.

Baba Ghezzal, "Oğlumun bu sezon gösterdiği performansın ardından sadece Beşiktaş değil Galatasaray da bize teklif yaptı" şeklinde konuştu. Oğlunun kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini belirten Mohamed Ghezzal, Galatasaray'ın teklifini kabul etmediklerini söyledi.

.


.