USD 32,69
EUR 34,91
ALTIN 2.505,78
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Geyve'de korkutan yangın! 2 kuruluk ile 3 katlı evin çatısı yandı

Geyve'nin Çengel mahallesinde bir evin kuruluğunda başlayan ve ikinci kuruluğa da sıçrayan yangın daha sonra 3 katlı binaya sıçradı. 3 İtfaiye ekibinin müdahalesi yangın kontrol altına alındı.

Geyve'de korkutan yangın! 2 kuruluk ile 3 katlı evin çatısı yandı
10 Haziran 2021 | 15:59
Son Güncelleme:

Geyve Çengel Mahallesinde Recep Erler'e ait kurulukta yangın çıktı. Kuruluğun ahşap olması nedeni ile yangın bir anda büyüyüp ikinci bir kuruluğa sıçradı. Yangının Geyve İtfaiye Grup Amirliği ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, iki kurulukta çıkan yangın yan tarafta bulunan Ömer Güngör'e ait 3 katlı binanın çatı kısmına da sıçradı. Pamukova İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin takviye olarak geldiği yangında 2 kuruluk yanarak kullanılamaz hale gelirken 3 katlı binanın çatısına sıçrayan yangın fazla büyümeden kontrol altına alındı.
Yangına Geyve İtfaiye Grup Amirliğine ait 2 itfaiye ile Pamukova İtfaiye Grup Amirliğine ait İtfaiye ekibi olmak üzere 3 itfaiye ekibi müdahale etti.
Yangında iki kuruluk ile 3 katlı binada maddi hasar meydana gelirken, Çengel Mahallesi sakinleri korku dolu anlar yaşadı.
Yangının çıkış sebebi araştırılırken, Jandarma yangın ile ilgili tahkikat başlattı.