USD 32,58
EUR 34,79
ALTIN 2.512,46
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Gençlik merkezleri Saüfest’te

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen, 6 farklı festivalin bir arada yapılacağı “Şehir kampüste buluşuyor” sloganıyla yola çıkan SAÜFEST etkinliklerini ziyaret etti.

Gençlik merkezleri Saüfest’te
12 Mayıs 2022 | 16:46
Son Güncelleme:

9-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve İstihdam başlıkları altında 6 ana konseptin olduğu SAÜFEST’ te; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi de stand kurarak turnuvalar ve yarışmalar düzenledi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ; Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur ile birlikte oyun alanlarını ve stantları gezip, öğrencilerle oyunlar oynayarak onlara eşlik etti.

Etkinlikle ilgili başta Sayın Rektörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden İl Müdürü İnanç; ‘’İnşaallah bundan sonraki süreçte bu tür etkinliklerde kurum olarak daha fazla alanda olmaya ve katkı sunmaya gayret edeceğiz’’ dedi.