USD 32,32
EUR 35,07
ALTIN 2.282,18
BIST100 9.008
İHBAR hattı 0552 642 79 79

GENÇLERİ ANLAMAK VE ONLARLA YÜRÜMEK…

Editör Fokus

Editör Fokus

27 Eylül 2022 | 12:45

Adına X veya Z deyin ya da bambaşka harflerle kategorize etmeye çalışın, gençlerin pek çok isteği ve farklı ihtiyaçları var. Günümüz iletişim ve teknoloji çağında ise gençlerin en çok kullandığı platform elbette internet…

Bunun için pek çok seçenek olsa da fiyatlandırma konusunda gençlerin istediği seviyenin yine de üstünde sayılırlar.

Gençlerin bu çok önemli ihtiyaçlarını göz önüne alarak onlara adeta bayram havası yaşatan bir belediye başkanı var Sakarya’da.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç…

Başkan Kılıç başlattığı bir kampanyayla adeta gençlere ilaç gibi geldi.

Ziyaret ettiği yerlerde ve toplantılarda, belediyeye bir vesile ile gelen gençlere hediye internet kartı veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç adeta gençlerin kalbinde bambaşka bir yere sahip oldu.

Her operatörde geçerli 2GB internet kartlarını gençlere hediye eden Başkan Kılıç, gençlerin aslında önemli ihtiyaçlarından birini belirlemiş ve bu ihtiyacı bir nebze karşılamak için bu müthiş fikri bulmuş. Başkanın bu düşüncesi günümüzde gerçekten çok önemli. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan internetin bir bölümünü bedavaya gençlere sunan Başkanın bu yaptığı Erenler’de ki gençlerin arasında şimdiden yayılıp taktir görmeye başlamış bile.

Gençlerin dilinden anlayan ve onlarla aynı bakış açısında olmak için gayret gösteren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın önümüzdeki günlerde gençlerle ilgili yine hedefi 12’den vuracak çalışma ve kampanyaları hayata geçireceğine yürekten inanıyoruz.

Gençlerin gönlüne bir kez daha giren Başkan Kılıç’ın bu mükemmel düşüncesinin diğer belediye başkanlarımızda da başlamasını Sakaryalı gençlerin çok isteyeceğine eminim.

Başkan Fevzi Kılıç’ın gençlere bakış açısı konusunda da örnek olması gerçekten çok önemli.

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar