USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Genç kızı minibüste taciz etti!

Adapazarı’nda 21 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kız, bindiği minibüste dehşeti yaşadı. Genç kıza kapılarını kilitlediği minibüste cinsel saldırıda bulunmak isteyen ve onu darp eden zanlı, polis ekiplerinin operasyonu ile kıskıvrak yakalandı.

Genç kızı minibüste taciz etti!
30 Kasım 2022 | 09:35
Son Güncelleme:

Genç kızın iddialarına göre olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Erenler ilçesi Yunus Emre parkı civarında meydana geldi.

21 yaşındaki üniversite öğrencisi M.K. isimli genç kız, eve gitmek için Gar Meydanı’ndan mavi minibüse bindi.

Yolculuk sırasında araçta tek kalan genç kız, minibüs şoförü S.S.Y.’nin aracın kapılarını kilitlemesinin ardından saldırısına uğradı.

Cinsel istismarda bulunmak için girişimde bulunan S.S.Y. kendisine direnen genç kızı darp etti. Çıkan arbede sonucunda genç kız araçtan kaçmayı başardı.

ORTA GARAJDA KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Saldırıdan sonra kaçan S.S.Y. isimli şahsı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, genç kıza dehşeti yaşatan şüpheliyi Orta Garaj’da saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı.

6 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Gözaltına alınan 43 yaşındaki S.S.Y. isimli şüphelinin aralarında ‘cinsel istismar’ suçunun da bulunduğu 30 adet suç kaydı olduğu ve en son hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden 6 gün önce çıkıp minibüste çalışmaya başladığı gün olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

(Medyabar)