USD 34,24
EUR 37,02
ALTIN 3.016,67
BIST100 8.858

Genç Atölye açılışı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi için başlatmış olduğu Genç Atölye'nin açılışını Millet Bahçesi'ndeki törenle gerçekleştirdi.

07 Temmuz 2023 | 16:07
Son Güncelleme:
Genç Atölye açılışı gerçekleşti! - Sayfa 1

Meltem SÜT / Gürkan Can KAYA

Öğrencilerin ve ilgili alanlardaki üniversite hocalarının da katılarak gerçekleştirilen bir söyleşi öncesinde açılış konuşmasını yapan Ekrem Yüce: "Bugün buraya Genç Atölye yaz dönemi açılışı münasebetiyle toplanmış bulunuyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize büyük değer veriyoruz. Yunus Emre'nin dediği gibi maharet güzeli görebilmektedir. Cihan alem herkes bilsin ki en büyük ibadet sevgidir. Biz de en büyük ibadeti ifa etmek icin Sakaryalıları çok seviyoruz, Sakarya'yı sevenleri çok seviyoruz." Dedi.

Genç Atölye açılışı gerçekleşti! - Sayfa 2

Sakarya'nın gençleri için konuşan Ekrem Yüce: "Gençlerimizin hayatlarına dokunmaya çalışıyoruz. Milletleri aydınlatacak bir nesil yetiştirmek icin elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bireysel genç atölyesi bunun kanıtıdır. Kendilerinin farklarına varmalarını, beyinlerinin farklı bölgelerini çalıştırmalarını, konsantrasyonlarını geliştirmelerini amaçlıyoruz. Atalarımız çalışan demir pas tutmaz demiş. Beynimizi ne kadar cok çalıştırırsak o kadar üretken oluruz. Gençlerimizi üretken hale getireceğiz." İfadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından hediye takdimi ve söyleşi gerçekleşti.