USD 32,45
EUR 34,48
ALTIN 2.473,81
BIST100 9.573
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'Geleceğin Sesi Okul Öncesi' Festivali Düzenlendi

Adapazarı ilçesinin Dernekkırı bölgesinde Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve sosyal-kültürel anlamda bölgede önemli bir yer tutan Milletevi”nde, okul öncesi uyum çalışmalarını geliştirmek ve hızlandırmak amaçlı okul öncesi eğitim festivali düzenlendi.

'Geleceğin Sesi Okul Öncesi' Festivali Düzenlendi - Sayfa 1

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 'Önce Okul Öncesi' projesi kapsamında Adapazarı Belediyesi'nin katkılarıyla Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Geleceğin Sesi Okul Öncesi' festivali düzenlendi.

 

'Geleceğin Sesi Okul Öncesi' Festivali Düzenlendi - Sayfa 2

Düzenlenen festivalde; öğrencilerin etkinlik yapacakları drama ve müzik ritmi standı, boyama ve oyun hamuru standı, tohum ekme standı, sanat etkinliği rüzgârgülü yapım standı, matematik becerileri eğitim standı, ebru, ahşap, yüz, cam ve kum boyama stantlarının yanında şişme oyun parkurları ile kültürel değerleri yansıtan “Karagöz ve Hacivat” gösterisi mevcuttu.

 

'Geleceğin Sesi Okul Öncesi' Festivali Düzenlendi - Sayfa 3

Palyaçoların da eşlik ettiği oyunlarda öğrencilerin mutluluğu ve heyecanının fotoğraf karelerine yansıdığı festivalde çeşitli ikramlar dağıtıldı.

 

'Geleceğin Sesi Okul Öncesi' Festivali Düzenlendi - Sayfa 4

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın da öğrencileri yalnız bırakmadığı uyum haftası etkinliklerine öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.