USD 32,33
EUR 35,08
ALTIN 2.300,61
BIST100 9.042
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Gazeteci Yavuz'un acı günü

Pamukovahaber internet sitesinin sahibi ve emekli öğretmen Mehmet Yavuz annesi Selime Yavuz'u ebediyete uğurladı. Yavuz'u bu mutsuz gününde kimse yalnız bırakmadı.

Gazeteci Yavuz'un acı günü
31 Mart 2023 | 11:21
Son Güncelleme:

Pamukovahaber internet sitesi gazeteci ve emekli öğretmen Mehmet Yavuz, Bahattin Yavuz anneleri, öğretmen Cemal Sağlam, PTT den emekli merhum Şükrü Yerner’in kayınvalidesi, öğretmen Mustafa Sağlam. Astsubay Emre Sağlam ve Naim Yener’in anneannesi Selime Yavuz(90) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merhume Selime Yavuz’un cenazesi Elperek Mahallesi Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası yukarı mezarlığında toprağa verildi.

Merhume Selime Yavuz’un cenazesine CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti İl Yöneticisi Fatih Akın, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri, öğretmenler, sivil toplum örgütü temsilciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yavuz hayatının en acı haberini kendi sitesine de yazdı. İşte o haber:

Annem 90 yaşında bir Anadolu Kadınıydı. Gençliğinde bir erkeğin bile yapamayacağı işleri yapardı. Köyde Kışlık odunları balta ile keser, öküz arabaları ile iki öküzü koşor eve getirirdi.

Son Baharda tarlaları sürer buğdayı, yulafı dikerdi. Annem 12 saat çalışır. Dinlemek diye bir eylem bilmez Hatta Yemek Neden yiyoruz. Keşke yemek yeme işi olmasa da işlerimiz yarım kalmasa derdi.

Annem bugün bizi terk etti. Annem 15 gündür Yoğun bakım diye yatırıldığı boğazına soktukları hortumdan kurtuldu. Anem bugün özgürlüne kavuştu. Annem Bugün sabaha karşı Hakkın Rehmetine kavuştu. Acı Habar Tam Savhur Yemeğinde bize duyuruldu.

Bir kere daha şünü gördük ki. Annem bu dünyada yaşarken boş durmamış dolu dolu yayamış. İnsanlara yardım elini uzatmış. İnsanları sevmiş, insanları saymış ve bugüne kadar çok sevap kazanmış. Çok dost kazanmış.

Çok arkadaş kazanmış ve tüm dostları onu giderken yalnız bırakmadılar.

Dün Annemi görmek için kiz kardeşimle Hastaneye gittik. Son günlerini yaşıyordu. Durumu iyi görünmüyor bizi terk edeceği belli oluyordu. Görüş için Sade beni kabul ettiler. Ancak Annem gözlerine açmıyor. Başını çeviremiyor. Tepki veremiyordu. Ben anneme hikayeler anlatmaya çalıştım. Ama bir tepki vermedi. Bunun üzerine Orada bulunan genç bir hanım doktordan kız kardeşimin de annemi görmesi için rica etim. Olmaz “Biz tek kışı alıyoruz” dedi. Ben, “o zaman kendi süremden ona vereyim. Yeterki o da annemizi görsün. Belki yarın sabah Annemi göremeyiz. Onu son defa gormuş olalım” dedim. Yine kabul etmedi. Ve ben ne kadar israr ettiysem olmaz dedi. Hatta “Beni şikayet et. İstersen sana kimliğimi de vereyim” dedi. Ben de görüşmeyi sonlandırdım Başhekime gittim baş hekim yerinde yoktu.

Bugün Binlerce eş dost Benim Annemi son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Bu sabah saat 06.00 da Annemin ölüm haberi geldikten sonra İlk iş olarak Pamukova Belediye Başkanımız Güven Övün’ü telefonla aradım ve Başkan “Sabah erken saatlerde çalışanlarına talimat verdi. Ve bizim Cenaze işlerimizin büyük bir bölümünü güzel bir şekide organize ettiler.

Bugün öğleden sonra Elperek Mahlalesi Camisinde kılanan cenaze namazından sonra Yukarı Mezerlığına Mermuh Bababın yanına defnedilen annemi ebediyete uğurladık.

Eskiyyayla eski muhtarlarıdan merhum Mehmet Yavuz’en eşi, Merhum Söfor Bahattin Yavuz’un annesi. Öğretmen Cemal Sağlam ve Mustafa Sağlamın ve As subay Emre Sağlam’ın anne annesi, PTT en emekli Şükrü Sağlam’ın kayın velidesi, Nayim Yener’in Anne Annesi, Annem Selime Yavuz’u Bugun Ebediyete uğurladık.