USD 32,51
EUR 34,78
ALTIN 2.426,61
BIST100 9.710
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Galatasaray'da transfer bombaları patlayacak!

Sarı kırmızılılarda başkan Burak Elmas, futbol komitesinin başına dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos'u getiriyor. Aktarılan bilgilere göre Burak Elmas, Campos ile el sıkıştı bile. İşte Luis Campos'un yapacağı ilk transferler...

Galatasaray'da transfer bombaları patlayacak!
29 Ocak 2022 | 11:13
Son Güncelleme:

Galatasaray'da, Fatih Terim ve ekibiyle yolların ayrılmasıyla başlayan değişim Luis Campos ile devam ediyor. Burak Elmas yönetimi kalıcı bir düzen kurmak adına ilk hamlesini Domenec Torrent'i takım başına getirerek yapmıştı.

Başkan Elmas uzun vadede genç isimleri bünyelerine katıp daha sonra bu oyuncuları yüksek bedellere satacak bir yapı oluşturmak için Portekizli futbol adamı Luis Campos'la el sıkıştı. Campos'la kısa süre içinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

FUTBOL ONA EMANET

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, geçtiğimiz hafta Portekizli futbol adamını İstanbul'a davet ederek görüşmelerde bulunan sarı kırmızılılar Campos'u ikna etti. Campos futbolun başındaki adam olacak. Teknik direktör seçiminden, altyapılara, transfere kadar Aslan'ın futboldaki aklı olacak.

57 yaşındaki sportif direktörün ilk icraatı ise hem Torrent'in isteği hem de kendi raporlarında yer alan olmazsa olmaz iki orta saha transferini belirlemek olacak. Campos da Gedson Fernandes ismi için onay verirken bir de ön libero takviyesi için Elmas'a detaylı bir liste verecek.