USD 38,92
EUR 44,05
ALTIN 4.121,78
BIST100 9.475

Galatasaray’da Hedef 5’te 5: Özbek’ten Şampiyonluk ve Transfer Açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk yarışı ve takımın yıldız golcüsü Victor Osimhen'in durumuyla ilgili konuştu. Özbek, "Türkiye'de 85 milyon kişi aynı soruyla bana geliyor. Bir yarış halindeyiz şu anda, futboldaki yarış bitmemiştir. Bu konuda, transferler haziranın başındadır." dedi.

07 Mayıs 2025 | 10:54
Son Güncelleme:
Galatasaray’da Hedef 5’te 5: Özbek’ten Şampiyonluk ve Transfer Açıklaması - Sayfa 1

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde ve IWBF EuroCup 1'de şampiyon olan Galatasaray Fuzul takımı için düzenlenen etkinlikte konuştu.

Özbek, Süper Lig'de daha 5 maç kaldığını ve şampiyonluk kutlamaları için henüz erken olduğunu söyledi.

Özbek, "Önümüzde 5 maç var. Sağladığımız konsantrasyonu aynen devam ettiriyoruz. Hiç kimse bizden erken bir kutlama beklemesin. Daha lig bitmedi. Lig sonuçlanmadan herhangi bir faaliyette bulunmayacağız. Söylenmesini dahi istemiyorum." dedi.

Galatasaray’da Hedef 5’te 5: Özbek’ten Şampiyonluk ve Transfer Açıklaması - Sayfa 2

"85 MİLYON KİŞİ AYNI SORUYLA GELİYOR"

Özbek daha sonra Victor Osimhen transferi hakkında konuştu.

Galatasaray Başkanı Özbek, "Türkiye'de 85 milyon kişi aynı soruyla bana geliyor. Bir yarış halindeyiz şu anda, futboldaki yarış bitmemiştir. Bu konuda, transferler haziranın başındadır." dedi.

Galatasaray’da Hedef 5’te 5: Özbek’ten Şampiyonluk ve Transfer Açıklaması - Sayfa 3

"GÜNDEMİMİZDE ŞU AN TRANSFER YOK"

Özbek konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu konuda hiç kimse kimi alacağız, kimi satacağız şeklinde bir düşünce içinde olmasın. Biz sahaya odaklandık. Önümüzde 5 maç var. 5 maçı da kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Gündemimizde şu an transfer yok. Günü gelince düşüncelerimizi paylaşacağız.