USD 32,54
EUR 34,83
ALTIN 2.427,56
BIST100 9.708
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli'ye müjde!

Ferizli İlçe Devlet Hastanesi konusunda gelişmeler yaşanmaya başladı. Ferizli’nin nüfusuna göre hastanede bulunan doktor sayısının azlığının giderilmesi isteği sonuç verdi. Ferizli İlçe Devlet Hastanesi’nde Eylül ayı sonunda 10 pratisyen hekim görev başı yapacak.

Ferizli'ye müjde!
03 Eylül 2021 | 11:21
Son Güncelleme:

Ak Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı, MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve Ferizli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Samet Kaymaz, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu ziyaret etti.

Ferizli’nin sağlık konularının görüşüldüğü ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş Cumhur İttifakı’nın uyumlu çalışması neticesinde, 10 pratisyen hekimin Eylül ayı sonunda Ferizli İlçe Devlet hastanesinde görev başı yapacağını müjdelediler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı, "Ferizli İlçe Devlet Hastanesi önemli sayıda nüfusa hizmet veren bir kurumdur. Başta Ferizli halkı olmak üzere çevre ilçe ve köylerden hastanemize başvuran vatandaşlarımızın kaliteli bir sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir. Cumhur İttifakımızın MHP İlçe Başkanı Sayın Veysel Dikbaş, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Gündoğdu, ekibimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte hastanemizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Uyumlu çalışmalarımız neticesinde 10 pratisyen hekim Eylül ayı sonunda hastanemizde görev başı yapacaklar. Hastanemiz ve Ferizli için hayırlı olsun, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

İlçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alabilmesi ve devamlılığın sağlanması açısından doktor sayısının artmasının önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Başkan Gündoğdu ise, doktorların görev başı yapmasıyla birlikte Ferizli İlçe Devlet Hastanesi’nde daha güzel ve daha çok hastaya hizmet verilebileceğini ifade etti. Birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanının 2023,2053 ve 2071 vizyonuna yerelde paydaş olduklarını ifade eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu“ Biz bu gücümüzü Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah zeval vermesin ve memleketimizin başından eksik etmesin. Hasbi, hakkaniyetli, memleket için çalışan ve memlekette de insanları kucaklama noktasında bütüncül olarak hareket edilmesi noktasında bizleri yönlendiren bir Cumhurbaşkanımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız belediye başkanlarının herkesi kucaklaması gerektiğini, adil ve adaletli olması gerektiğini ifade edendir. Birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuz var bizim. Ülkemizin vizyon sürecinde bizlerde yerelde Sayın Cumhurbaşkanımızın paydaşı olacağız. Dolayısıyla bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak önümüzde aşılmadık sorun kalmaz” diye konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, Ferizli İlçe Devlet Hastanesine doktor atamışını gerçekleştiren Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere yeni göreve başlayacak doktorların atanması konusunda büyük çaba gösteren, AK Parti İl Başkanlığına, Milletvekillerine, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’ya ve Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ettiler.