USD 32,35
EUR 35,11
ALTIN 2.307,82
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli’nin sorunları çözülüyor

Haberfokus ve ANA TV’ye özel açıklamalarda bulunan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli’nin çözülmeyi bekleyen sorunlarının bir bir çözüldüğünü söyledi.

16 Haziran 2021 | 11:30
Son Güncelleme:

ANA CADDE

Seçimin ardından 26’ıncı ayı geride bıraktıklarını anlatan Başkan Gündoğdu, Ferizli’nin kronikleşen iki önemli sorunundan biri olan ana caddenin alt ve üst yapı sorununun, Büyükşehir Belediyesi’nin büyük katkılarıyla çözüldüğünü söyledi. Başkan Gündoğdu, ufak tefek eksikliklerin kaldığını, bunun da kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

KAPALI PAZARYERİ BİTİYOR

İlçenin çözülmeyi bekleyen sorunlarından biri olan kapalı pazaryerinin da 1 veya 1,5 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Gündoğdu, “Pazaryerinin çatısı kapandı. İnşallah kısa sürede halkımızın hizmetine sokmuş olacağız” diye konuştu.

“TÜM SAKARYLILARI SOSYAL TESİSİMİZE BEKLİYORUZ”

Röportajın yapıldığı İstihkam Tepe’deki sosyal tesisler ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Gündoğdu, “Burayı çok güzel bir tesis haline getirdik. Havadar, nezih bir ortamda tüm Sakaryalı misafirlerimizi burada ağırlamak istiyoruz” dedi.