USD 32,55
EUR 34,79
ALTIN 2.440,94
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli’den Adnan Dizer’e Büyük İlgi

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, seçim çalışmaları kapsamında Ferizli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri yaparak gençlik buluşmasına katılan Dizer, Ferizli’den büyük ilgi gördü.

Ferizli’den Adnan Dizer’e Büyük İlgi
06 Mayıs 2023 | 17:37
Son Güncelleme:

HABERFOKUS/ Meltem SÜT

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, 14 Mayıs öncesinde sahada temposu ve çalışkanlığı ile taraflı tarafsız herkesten tam not alıyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Dizer, son olarak Ferizli ilçesindeydi. Esnaf ziyaretleri yaparak gençlik buluşmasına katılan Dizer, Ferizli’den tam destek aldı.

BİRLİKTE TÜRKİYE

Ferizli’de konuşan Dizer, “Hamdolsun Sakarya’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Ferizli’de dimdik Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin arkasında kenetlenmiş durumda. Vatandaşlarımızla bu süreçte buluşarak, “birlikte Türkiye” demeye devam ediyoruz. Sakarya’yı Türkiye Yüzyılına taşımak için tüm hazırlıklarımız tamam. Birbirinden değerli milletvekili adaylarımız ile birlikte milletin derdi ile dertlenmeye, eser ve hizmet siyasetini sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

KAYBEDECEK TEK DAKİKAMIZ YOK

“Türkiye’nin kaybedecek tek bir dakikası bile yok” diyen Dizer, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bu seçimde nelerle mücadele ettiğini hepimiz görüyoruz. Dış basında dergilerin kapakları bile muhalefete destek verirken, Sayın Cumhurbaşkanımız milletinden başka kimseye güvenmiyor. Hamdolsun bu millette kendisine hizmet edeni, kendisine aşkla bağlı liderine tam destek veriyor. Bugün Ferizli’de de bu inancı ve aşkı görüyoruz. Bu birliktelik ile 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nı birlikte ve coşkuyla karşılayacağız inşallah” diye konuştu.