USD 32,35
EUR 35,09
ALTIN 2.308,07
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli'de Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı

Ferizli’de protokol ve halk bayramlaşması Koca Çeşme Parkı’nda geniş katılımla gerçekleştirildi.

Ferizli'de Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı
02 Mayıs 2022 | 12:19
Son Güncelleme:

Oldukça renkli görüntülere sahne olan bayramlaşma programında, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak bayramın Türkiye’ye, millete, ilçeye sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundular.

Saat 11.00’de başlayıp yaklaşık bir saat süren programda protokol mensupları vatandaşlarla bayramlaştı. Program öncesi esnafları tek tek gezen Başkan Gündoğdu, esnafa da hayırlı bayramlar ve bereketli kazanç diledi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği buradaki bayramlaşmanın ardından Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, ilçe genelinde yaptığı çeşitli ziyaretlerle bayramlaşma programını gün boyu sürdürdü.

Ramazan Bayramının ülkeye, millete, tüm İslam coğrafyası ile insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Bayramların kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği müstesna günler olduğunu söyleyen Başkan Gündoğdu “Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Sizlere ailelerinizle ve sevdiklerinizle beraber hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramlaşma programında konuşan Kaymakam Hasan Balcı ise ilçe halkının ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak; “Hepinizin ve İslam Aleminin bayramını kutlarım. Bu bayramımız birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Oruç ve ibadetlerinizi Allah kabul etsin. Nice güzel bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma programına Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli İlçe Jandarma Komutanı Serdar Koç, Emniyet Amiri Yusuf Kabay, Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, İlçe Müftüsü Bedri Sinan Yazıcı, protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri, Siyasi Parti ilçe başkanları ve temsilcileri, muhtarlar, STK’lar, daire amirleri ve kalabalık vatandaş katıldı.