USD 32,49
EUR 34,88
ALTIN 2.434,12
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

FERİZLİ'DE LÜTFİ BAYRAKTAR RÜZGARI!

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Ferizli ilçesini ziyaret etti. Lütfi Bayraktar, ziyareti boyunca AK Parti İlçe Teşkilatı, Ferizli Belediyesi, ÇNR Tekstil fabrikası, bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

FERİZLİ'DE LÜTFİ BAYRAKTAR RÜZGARI! - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın ilk durağı Ferizli AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. Burada Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve AK Parti ilçe yönetimi tarafından sıcak bir karşılama ile ağırlandı.

FERİZLİ'DE LÜTFİ BAYRAKTAR RÜZGARI! - Sayfa 2

Başkan Gündoğdu bilgi verdi

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Milletvekili Lütfi Bayraktar'ı belediye ziyareti esnasında kapıda karşıladı ve makamında ağırladı. Bu samimi buluşmada, Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı. Başkan Gündoğdu, Milletvekili Bayraktar'a belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler sundu.

FERİZLİ'DE LÜTFİ BAYRAKTAR RÜZGARI! - Sayfa 3

ÇNR Tekstil fabrikasını gezdi

Bayraktar, Ferizli'de faaliyet gösteren ÇNR Tekstil fabrikasını da ziyaret etti. Fabrika içerisinde üretim süreçlerini bizzat inceleyen Milletvekili Bayraktar, üretim faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

FERİZLİ'DE LÜTFİ BAYRAKTAR RÜZGARI! - Sayfa 4

Bölge esnafı ve vatandaşlarla buluştu

Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nın eşlik ettiği programda, Milletvekili Bayraktar bölge esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında vatandaşların ve esnafın talep ve önerileri Bayraktar tarafından yakından dinlendi.