USD 32,47
EUR 34,90
ALTIN 2.430,90
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli'de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Ferizli'de, İlköğretim Haftası kapsamında Ferizli Şehit Hacı Uzun İlkokulu'nda özel bir program düzenlendi.

Ferizli'de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı
13 Eylül 2023 | 16:32
Son Güncelleme:

Programa Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz ve diğer yetkililerin yanı sıra çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ferizli Şehit Hacı Uzun İlkokul Müdürü Şenay Türk, yeni eğitim-öğretim yılının heyecanını vurgulayarak, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere başarılar diledi.

Etkinlikte, öğrencilerin okuduğu ilköğretim temalı şiirler ve müzikli gösteriler büyük beğeni topladı.

Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vizyonuna dikkat çekerek, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın eğitimle mümkün olduğunu belirtti.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu da ilköğretimin önemini vurgulayarak, eğitimli bir neslin Ferizli'nin ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için temel olduğunu ifade etti. Gündoğdu, Ferizli Belediyesi olarak eğitime olan desteğin artarak süreceğini belirterek, eğitimli bir neslin Ferizli'nin aydınlık geleceğine katkıda bulunacağını söyledi.

Etkinlik, Ferizli Şehit Hacı Uzun İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin 1. sınıf öğrencilerine hoşgeldin anlamında çiçek takdimiyle duygusal bir atmosferde son buldu.