Toplantının açılışında konuşan Başkan Ata, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu belirterek, “Sizler vatandaşlarımızla aramızdaki en güçlü bağsınız. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını sizlerden dinlemek, hizmetlerimizi doğru planlamamız açısından son derece önemli,” ifadelerini kullandı.
Toplantıda muhtarlar, mahallelerinde öne çıkan altyapı eksiklikleri, yol bakım-onarım çalışmaları, temizlik hizmetleri ile park ve yeşil alan ihtiyaçlarını detaylı şekilde aktardı. Her konu not edilerek çözüm için gerekli adımların atılacağı ifade edilirken, acil konular için anında talimatlar verildi.
Toplantının sonunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Ata, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Her bir muhtarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Konuşulan her konunun takipçisi olacağız. Birlikte Ferizli’yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz,” dedi.
Toplantı, muhtarların memnuniyet dilekleri ve bir sonraki buluşmada yeniden bir araya gelme temennileriyle sona erdi.