USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli’de Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, ilçede doğalgazsız mahalle kalmayacak vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor. 15 Milyon TL’lik yatırımla 8 mahalle daha doğalgaza kavuşuyor. Start alan çalışmalar kapsamında 8 mahallede 2024’te tüm hanelere doğalgaz gidecek.

Ferizli’de Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak
28 Mart 2024 | 12:20
Son Güncelleme:

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Cumhur İttifakı tarafından ilçeden yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına devam ederken, belediyenin sürdürülen çalışmalarını da yerinde denetlemeye devam ediyor. Gündoğdu son olarak yaklaşık 15 Milyon TL’lik yatırımla 8 mahalleye yeni doğalgaz hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Ağacık Mahallesinde geçtiğimiz hafta başlayan çalışmaları kapsamında Teberik, Osmanaağa Çiftiği, Seyifler, Bakırlı, Kusça, Ceylandere ve Nalköy Mahallelerinde AĞDAŞ ve Ferizli Belediyesi işbirliğinde doğalgaz altyapı çalışmaları için döşenecek boruların üzeri ve etrafının kapanması amacıyla malzemeler çekilmeye başlandı.

DOĞALGAZSIZ MAHALLE KALMAYACAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gündoğdu, “Ferizli’de doğalgazsız mahalle kalmayacak demiştik ve sözümüzün arkasındayız. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Şu an Ağacık Mahallesinde çalışmalarımız start aldı. 8 mahalleyi içine alan bu çalışmanın 15 milyon TL’lik bölümünü Ferizli Belediyesi olarak biz üstleniyor ve mahallelerimize doğalgazı ulaştırıyoruz. Hamdolsun sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Şimdi sırada Abüdürrezzak, Doğancı, Hocaoğlu Akçukur, Karadiken, Tokat ve Yenimahalle var. Bu bölgelerimize de doğalgaz sözü verdik. Yeni dönemde bu bölgelerimizde de çalışmaları hayata geçirip Ferizli’de doğalgaz olmayan tek mahalle bırakmayacağız” dedi.

ASFALT VE KALDIRIMLARDA YENİLENECEK

Gündoğdu son olarak şunları kaydetti: “Hayaldi gerçek oldu diyerek doğalgazı mahallelerimize ulaştırıyoruz. Doğalgaz altyapısı tamamlanan mahallelerimizde süratle üstyapı çalışmalarının da startını vereceğiz. Asfalt ve kaldırımlarımızı yenileyerek mahallelerimizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Ferizli’nin çehresini değiştirmeye, eser ve hizmet siyaseti ile insanlarımızın hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz.”