USD 32,49
EUR 34,91
ALTIN 2.439,53
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

FERİZLİ'DE AREFE GÜNÜ DUA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ferizli’de Ramazan ve Kurban bayramlarının vazgeçilmezi olan arefe günü etkinliği Ferizli Belediyesi ve Ferizli İçe Müftülüğü organizasyonluğu ile Ferizli Merkez Mezarlığında gerçekleştirildi.

FERİZLİ'DE AREFE GÜNÜ DUA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Ferizli Belediyesi, ilçe genelindeki mezarlıkları haftalar öncesi bakıma alarak Kurban Bayramı öncesi ziyaretçilere hazır hale getirmişti.

FERİZLİ'DE AREFE GÜNÜ DUA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Sayfa 2

Mezarlığı arefe gününe hazırlayan Ferizli Belediyesi, Ferizli İlçe Müftülüğü ile yaptığı organizasyonda her arefe günü olduğu gibi Kur'an-ı Kerim tilaveti okuttu. Arefe günü saat 10.00’da başlayan programa mezarlık ziyareti yapan vatandaşlar da katılım sağladı. Arefe etkinliği, Ferizli Belediyesi ve Ferizli Müftülüğü sosyal medya sayfalarından canlı olarak ta yayınlandı.

FERİZLİ'DE AREFE GÜNÜ DUA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Sayfa 3

Programa katılan Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı da, ziyaretçiler ile birlikte dua okuyarak mezarlıkta yapılan çalışmaları inceledi. Düzenlenen Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlid programı ile vatandaşlar, hem okunan Kur'an-ı Kerim tilavetini hem de Mevlidi dinlerken bir taraftan da yakınlarının mezarı başında dua etti.

FERİZLİ'DE AREFE GÜNÜ DUA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Sayfa 4

Öte yandan kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlar, kimi annesinin, kimi babasının, kimi ise eşi ve sevdiklerinin kabrini düzenleyerek, Ferizli Belediyesi tarafından dağıtılan çiçekleri kabirlerin üzerine dikti. Belediye ekipleri de ziyarette bulunan vatandaşlara gerek çiçek, gerekse diğer hususlarda yardımcı oldu.