USD 32,52
EUR 34,78
ALTIN 2.445,21
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Ferizli, Sakarya – Türkiye genelinde olduğu gibi Ferizli'de de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü görkemli bir şekilde kutlandı. Ferizli Hükümet Konağı önünde yer alan Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Ferizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos 2023 | 12:00
Son Güncelleme:

Çelenk Sunma Töreni ve Saygı Duruşu

Tören, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun Atatürk Anıtı'na sırasıyla çelenk sunmaları ile başladı. Çelenk sunumunun ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ise Kaymakam Hasan Balcı, makamında protokolün tebriklerini kabul etti.

Günün Anlam ve Önemine Dair Konuşmalar

Sakarya-Ferizli Cezaevi Tabur Komutanı Vekili Jandarma Teğmen Ayhan Oğuz, törende günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Oğuz, “Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 101. yıldönümünü gururla kutlamanın heyecanı içindeyiz" dedi.

Protokol Tebrikleri

Törenin ardından, Ferizli Kaymakamlığı'nda protokol üyeleri ile bir araya gelindi. Kaymakam Hasan Balcı, “Ferizli halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Katılımcılar

30 Ağustos Zaferi Çelenk Sunma Törenine, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli İlçe Jandarma Komutanı Serdar Koç, Sakarya-Ferizli Cezaevi Tabur Komutanı V. J. Teğmen Ayhan Oğuz, Ferizli İlçe Emniyet Amiri Yusuf Kabay, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, STK Temsilcileri ile askeri, polis ve sivil erkan katıldı.