USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli'de 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Ferizli'de Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi' unvanının verilmesinin yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Ferizli'de 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı
19 Eylül 2023 | 15:26
Son Güncelleme:

Ferizli Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkan Vekili Kemal Şahintürk, Ferizli İlçe Jandarma Komutanı Serdar Koç'un yanı sıra daire amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK temsilcileri, askeri erkan, gaziler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Tören, Atatürk Anıtı'na sunulan kaymakamlık ve belediye çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Cezaevi Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Tolga Küçük Topçu, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Topçu konuşmasında; "Dün olduğu gibi bugünde aynı inançla, aziz vatanımızın birliği ve bölünmezliğine karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etme hazırız," dedi.

Tören sırasında Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Belediye Başkan Vekili Kemal Şahintürk, gazilerle yakından ilgilenerek günlerini kutladılar.

Etkinlik, Ferizli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gaziler onuruna düzenlenen yemek ve ardından gerçekleştirilen dua ile sona erdi.