USD 32,39
EUR 35,05
ALTIN 2.326,54
BIST100 9.091
İHBAR hattı 0552 642 79 79

FERİZLİ’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Ferizli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gün boyu demokrasi nöbetiyle geçecek, 16 Temmuz sabahına kadar sürecek etkinlikler başladı.

FERİZLİ’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI - Sayfa 1

15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin altıncı yıl dönümü vesilesiyle ülke çapında olduğu gibi Ferizli’de de müftülük, kaymakamlık ve belediye organizasyonuyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

FERİZLİ’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI - Sayfa 2

Cuma Namazı Öncesi Camilerde Mevlid Programı

Ferizli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında ilk olarak Cuma namazı öncesi Saat: 12.30’da Ferizli Merkez Cami’sinde Şehitlerin ruhuna mevlid-i şerif programı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören programda indirilen hatmi şeriflerin de duası yapıldı. Cami çıkışında ise vatandaşlara Ferizli Belediyesi tarafından ikram yapıldı.

FERİZLİ’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI - Sayfa 3

Şehitlik Ziyareti

Burada yapılan etkinliğin ardından Ferizli Merkez Mezarlığında bulunan şehitlikler ziyaret edildi. Şehit ailelerinde katıldığı programda Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve protokol şehit kabristanlıklarına karanfil bıraktı. 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitler ruhuna okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından program sona erdi.

FERİZLİ’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI - Sayfa 4

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerine Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli İlçe Müftüsü Bedri Sinan Yazıcı, protokol üyeleri, STK temsilcileri, imam hatipler, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ferizli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü etkinlikleri gün boyu devam edecek.