Ferizli Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Ferizli Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda imar planı değişikliği, doğalgaz protokolü ve çeşitli komisyon kararları ele alındı.
Ferizli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Ata başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda yoklama ve önceki toplantı tutanaklarının onaylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi.
Toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. İmar planı değişikliği, doğalgaz protokolü ve ödenek aktarımı gibi maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Karasu’ya bağlı Kurumeşe Mahallesi’nin Ferizli’ye katılım talebi ise hukuk komisyonuna havale edildi.
Toplantıda ayrıca Sakarya Otomotiv ve Metal İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti için temsilci seçimi yapıldı. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.