USD 32,34
EUR 35,12
ALTIN 2.310,20
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ferizli Belediye Başkanı belediye personeliyle bayramlaştı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldiği bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajları verdi, “Ferizli için heyecanla çalışıyoruz” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı belediye personeliyle bayramlaştı
16 Temmuz 2021 | 18:47
Son Güncelleme:

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada, ilçede kusursuz bir bayram yaşanması için Ferizli Belediyesi’nin nöbetçi ekiplerinin 9 günlük bayram tatilinde de görev başında olduğunu hatırlattı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, personeli ile bayramlaşırken, yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ferizli Belediyesi bünyesinde görev yapan herkesin Ferizli’ye katkı sağladığını ifade eden Başkan Gündoğdu, “Hepimiz aynı sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. Hizmetin emekçisiyiz, üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ferizli için hızla ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim, düzenimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gündoğdu, koronavirüs tedbirlerini unutmamaları konusunu hatırlatarak, Ferizli Belediyesi Başkan Yardımcıları ve belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.