USD 32,57
EUR 34,98
ALTIN 2.456,43
BIST100 9.773
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Fatma öğretmenden kahreden haber!

Söğütlü ilçesi Türk - Fransız Kardeşlik Ortaokulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Fatma Özkırklar, genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Fatma öğretmen, bebeğine ve ailesine 34 yaşında veda etti.

Fatma öğretmenden kahreden haber!
14 Eylül 2022 | 17:24
Son Güncelleme:

Söğütlü ilçesi Türk - Fransız Kardeşlik Ortaokulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 34 yaşındaki Fatma Özkırklar, bir süredir yakalandığı akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.

Tedavi süreci iyiye giden ve bir çocuk dünyaya getirmeye hazırlanan Fatma Özkırklar'ın hastalığı yeniden nüksetti. Yeniden kanser hastalığına yakalanan genç öğretmenin bebeği, 7 aylıkken anne karnından alındı.

Yaklaşık 5 ay önce annelik sevinci yaşayan Fatma öğretmenden bugün acı haber geldi. Fatma öğretmen, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Okullarda ders zilinin çaldığı haftada Fatma öğretmenin vefatı, ailesini, sevenlerini ve eğitim camiasını yasa boğdu.

Fatma Özkırklar'ın cenazesi, perşembe günü öğle namazına müteakip Taşkısığı Mahallesi Merkez Camiin'de kılınacak cenaze namazının ardından Taşkısığı Büyük Mezarlığında toprağa verilecek.

Fatma Özkırklar için Söğütlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de sosyal medyadan taziye mesajı paylaştı. Mesajda, "İlçemiz Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulu ingilizce öğretmeni Fatma ÖZKIRKLAR vefat etmiştir. Ailesinin, Sevenlerinin, ve Eğitim Camiamızın Başı Sağolsun." ifadelerine yer verildi.