USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Evlenen damada arkadaşları cenaze töreni düzenledi!

Bursa'da dünyaevine giren Mustafa Güven'e arkadaşları tarafından düzenlenen cenaze töreni, sosyal medyada gündem oldu. Bekarlığa veda eden damada esprili bir sürpriz yapan arkadaşları, düğüne katılan davetlileri önce şaşırttı sonra da eğlendirdi.

Evlenen damada arkadaşları cenaze töreni düzenledi!
14 Temmuz 2021 | 16:20
Son Güncelleme:

Bursa'da yaşayan Mustafa Güven, uzun süredir flört ettiği Fatma Soysal ile düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. Düğüne katılan damadın arkadaşları ise ilginç bir sürprize imza attı.

DAMAT İÇİN CENAZE TÖRENİ
Siyah takım giyip, siyah gözlük takarak düğüne katılan damadın 30 arkadaşı, gömleklerine ise damadın vesikalık fotoğraflarını taktılar. Damat için adeta cenaze töreni düzenleyen gençleri görenler davetliler önce şaşırdılar, sonra gülümsediler.

ÜZERİNDE YUMURTA KIRIP SAMAN DÖKTÜLER
Düğün töreninin ardından ise damadın evinin önünde geleneksel olan adetler yerine getirildi. Damat Güven, arkadaşlarının isteklerini yerine getirmek için büyük çaba harcadı. Menemen yapan damat, arkadaşlarına ikram etti. Menemeni beğenmeyen arkadaşları, damadı soğuk suyla yıkayıp, üzerinde yumurta kırdılar. Yumurtayı da az bulan arkadaşları, bir çuval samanı damadın üzerine boca ettiler.