USD 32,28
EUR 34,74
ALTIN 2.388,59
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

DNA testinden çıkan sonuç milyonları şaşkına uğrattı !

Betül Yurulmaz, eşi Veysel Yurulmaz'ın kendisini aldattığını söyleyerek 'Esra Erol'da'ya başvurdu. Genç adam, ikiz bebek sahibi Özge'yle ilişkisini kabul etti ve eşinden boşanmak istedi. Aldatılan eş boşanmak için ikiz bebeklere DNA testi yapılması şartını koştu. Test sonucunda Veysel Yurulmaz, ikizlerden sadece birinin babası çıktı...

DNA testinden çıkan sonuç milyonları şaşkına uğrattı !
06 Ekim 2023 | 11:41
Son Güncelleme:

Atv ekranının vazgeçilmezi Esra Erol'da milyonları ekrana kilitleyen bir gelişme yaşandı. Her şey Betül Yurulmaz'ın eşi Veysel Yurulmaz'ın kendisini aldattığını söyleyerek programa yardım başvurusu yapmasıyla başladı.

3 yıl önce Batman'dan çalışmak için İstanbul'a gelen Veysel Yurulmaz bulundu. Yurulmaz'ın daha önce Özge isimli bir kadınla birlikte olduğu ve bu kadının ikiz bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

Taraflar günlerce Esra Erol'da programında yüzleşti. Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül'den boşanmak istediğini açıkladı. Betül'ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere DNA testi yapılmasıydı.

İkiz bebeklerini "Bu işin içine sokmak istemiyorum" diyen Özge, ilk önce DNA testini reddetse de sevgilisi Veysel'in Betül'den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti. Bebeklere yapılan DNA testinden çıkan sonuç ise milyonları şoke etti. Veysel Yurulmaz'ın ikizlerden sadece birisinin babası olduğu ortaya çıktı. Bu durum tıp dünyasında yüz milyonda bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.