USD 32,38
EUR 35,05
ALTIN 2.325,97
BIST100 9.089
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Esra Erol'da 23 Eylül Perşembe tek parça izle

Milyonlarca kişi Esra Erol'da 23 Eylül Perşembe tek parça izle konusunu araştırıyor. Esra Erol'da izlemek için haber detaylarına bakabilirsiniz...

Esra Erol'da 23 Eylül Perşembe tek parça izle
24 Eylül 2021 | 11:55
Son Güncelleme:

Esra Erol'da 23 Eylül Perşembe tek parça izle

Esra Erol'da 23 Eylül Perşembe ne oldu?

Gizem Hanım gerçekleri konuşacağını söyledikten sonra dün söylediklerinin de doğru olduğunu belirtti.

Hakan Bey’in kadın tüccarlığı yapmadığını, asıl eşinin kadın tüccarlığı yaptığını iddia eden Gizem Hanım, 2014 yılında olduğunu söyledi.Onur Bey elinde çiçekle stüdyomuzda ve eşinin Hakan Bey tarafından kandırıldığını öne sürdü. Esra Erol kendisine çok fazla ihbar geldiğini söyledikten sonra Gizem Hanım, Hakan Bey’in alkol masasında eşi ile tanıştığını ifade etti. Gizem Hanım dün Murat Bey ile kaldığını, Ozan Bey’in de evli olduğunu ve Hakan Bey’in en yakın arkadaşı olduğunu, kaçtıktan sonra Ozan Bey, eşi ve kendisi beraber kaldıklarını dile getirdi. Avukat Hülya Hanım yayının yarısının biplendiğine dikkat çekip Gizem Hanım’ın iddiaları mahkemede de belirtip belirtmediğini sordu. Gizem Hanım Çağlayan adliyesine bunları beyan ettiğini söyledi. Gizem Hanım, Hakan Bey’in yayına çıkmasını kendisinin istemediğini, ihbarların gelebileceğini ama Hakan Bey’den bir şey görmediğini iddia etti. Telefondaki hanımefendi, Esra Erol’dan ve yetkililerden kızının koruma altına alınmasını istedi.

Onur Bey’in de Hakan Bey gibi olduğundan söz eden telefondaki hanımefendi, Onur Bey’in vefat eden annesinin zaten bu işi yaptığını, kızını hiç kurtaramadığını, sonradan da Hakan Bey’in ortaya çıktığını iddia etti.