USD 32,27
EUR 34,67
ALTIN 2.436,01
BIST100 10.008
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Eşinin mezarının açılmasını istedi! Otopside ortaya çıkan gerçekle yıkıldı

Kırıkkale'de evinde rahatsızlanan Ecevit Anladı (46) hayatını kaybetti. Defnedildikten sonra, eşi Anladı'nın kavga ettiğini öğrenince mezarının açılmasını istedi. Otopsi raporunda 46 yaşındaki Anladı'nın kavgaya bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Eşinin mezarının açılmasını istedi! Otopside ortaya çıkan gerçekle yıkıldı
30 Aralık 2021 | 20:28
Son Güncelleme:

Olay, 16 Aralık perşembe günü Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde meydana geldi.

İddiaya göre, bir kahvehane önünde E.K. ile Ecevit Anladı (46) arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaralanan Ecevit Anladı yaralandı. Tedavisini ardından taburcu edilen Anladı, evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bir süre sonra kocasının kavga ettiğini öğrenen eşi ise jandarmaya şikayette bulundu.

Alınan ifadelerin ardından cumhuriyet savcılığı tarafından alınan kararla Ecevit Anladı'nın cenazesi, mezarından çıkartılarak otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan inceleme neticesinde, Anladı'nın kavgaya bağlı olarak beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince, gözaltına alınan E.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ecevit Anladı'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yeniden defnedildi.