Eşine Kızdı, Çocuğunun Olduğu Evi Ateşe Verdi: Şok İtiraf
Isparta’da bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangının, eşine kızan Mehmet D. tarafından kasten çıkarıldığı ortaya çıktı. Çocuğunun da evde olduğu sırada evi ateşe veren şahıs, polis sorgusunda suçunu itiraf etti.
Isparta’nın 2712 Sokak’ında saat 14.30 sıralarında meydana gelen olay, çevrede büyük korku ve panik yarattı. Mehmet D. adlı şahıs, eşi Hülya A. ile yaşadığı tartışmanın ardından çocuğunun da içerisinde bulunduğu evi ateşe verdi.

Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevlerin diğer katlara sıçramasını önledi.
Yangında evde büyük hasar meydana gelirken, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı öğrenildi.

Suçunu İtiraf Etti
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Mehmet D.’nin, ifadesinde yangını kasten çıkardığını itiraf ettiği bildirildi. Ayrıca Mehmet D.’nin 8 farklı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.