USD 32,56
EUR 34,95
ALTIN 2.447,53
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Erol Aydın istifasını verdi: Başvurusunu yapıyor

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, uzun zamandır beklenen kararını verdi. Aydın, AK Parti’den Sakarya Milletvekili olmak için ilçe başkanlığından istifa ederek, aday adaylığı başvuru işlemlerine başladı.

Erol Aydın istifasını verdi: Başvurusunu yapıyor
18 Mart 2023 | 16:13
Son Güncelleme:
HABERFOKUS

Sakarya’nın deneyimli siyasetçilerinden AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, kamuoyunda uzun zamandır beklenen istifasını vererek AK Parti’den milletvekili aday adayı oluyor. Aydın Pazartesi günü AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’nda başvuru yapacak.

HaberFokus editörüne özel açıklama yapan Aydın: “Bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alıp bir nebze de olsa yükünü hafifletmek ve 20 yıldır şiar edindiği halka hizmetin bir parçası olabilmek için aday adaylığı kararı aldım. Erol Aydın olarak hiçbir ikbal ya da mevki hedefim olmamıştır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ve AK Partimizin hedefleri doğrultusunda Sakarya olarak da aynı istikamette yürüyeceğiz. Ülkemizin AK Parti iktidarında kazanmış olduğu istikrar ve güveni Cumhuriyetin 100. Yılında ve devamında çok daha iyi noktalara getirmek için karınca misali üstümüze düşen tüm görevleri ayırt etmeksizin yerine getirmek için yolumuza devam ediyoruz.” dedi.