USD 32,37
EUR 35,04
ALTIN 2.325,29
BIST100 9.120
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ERENLERSPOR’DAN BAŞKANLARA ZİYARET

Kongre sonucunda göreve başlayan Erenlerspor Kulüp Başkanı Kadir Kocacık ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor.

ERENLERSPOR’DAN BAŞKANLARA ZİYARET - Sayfa 1

Erenlerspor’da kongre sonucunda göreve gelen Kulüp Başkanı Kadir Kocacık ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarını sürdürüyor. Sezon öncesi bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takımın yöneticileri bir taraftan da ziyaretler gerçekleştiriyor.

ERENLERSPOR’DAN BAŞKANLARA ZİYARET - Sayfa 2

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretler hakkında bilgi veren Başkan Kadir Kocacık, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’yi, Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’ı, Erenler Kaymakamımız Günhan Yazar’ı, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanımız Yaşar Zımba’yı ve Erenler Belediyesi Başkan Yardımcılarımız Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu’nu ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ERENLERSPOR’DAN BAŞKANLARA ZİYARET - Sayfa 3

Başkanlardan ve Kaymakamdan Erenlerspor yorumları ise şu şekilde;

BAŞKAN YÜCE BAŞARI DİLEDİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: “Erenlerspor geçmişi ve tarihiyle ilimizde futbol alanında çok önemli bir yere sahip. Erenlerspor’da çok sayıda küçük kardeşimizin, gencimizin futbol oynamaktan heyecan duyduğuna şahidiz. Bu kapsamda Erenlerspor’un siz kıymetli yöneticilerine başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.”

ERENLERSPOR’DAN BAŞKANLARA ZİYARET - Sayfa 4

HAYIRLI OLSUN

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç: “Erenlerspor, ilçe gençlerimiz olmak üzere çok sayıda evladımızın ve kardeşimizin ter döktüğü, emek verdiği bir takım. Erenlerspor da yetişen birçok gencimizin üst düzey takımlarda forma giydiğine defalarca şahit olduk. İnşallah bu kardeşlerimizin sayısı daha da artacaktır. Yeni yönetiminizin ilçemiz ve Erenlerspor adına hayırlı olmasını diliyorum.”