USD 32,55
EUR 34,79
ALTIN 2.440,94
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Erenler’in İlk Kütüphanesi Yükseliyor

Yapımı devam eden Kütüphane ve Etüt Merkezi inşaat alanını ziyaret eden Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Tamamlandığında ilçemizin tek kütüphanesi olmakla birlikte birçok ilçemizden gençlerimiz ve öğrencilerimiz buradaki hizmetten istifade edecek” dedi.

Erenler’in İlk Kütüphanesi Yükseliyor
17 Mart 2024 | 10:23
Son Güncelleme:

Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, yapımı hızlı bir şekilde devam eden Kütüphane ve Etüt Merkezi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. İnşaatın hızlı şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Rahmi Şengül, 2024 yılı içerisinde Kütüphane ve Etüt Merkezinin tam kapasiteli şekilde hizmete gireceğini ifade etti.

HIZLI ŞEKİLDE DEVAM

Çalışma hakkında bilgi paylaşan Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Merhum ağabeyimiz Fevzi Kılıç Başkanımızın adının yaşayacağı Fevzi Kılıç Kütüphane ve Etüt Merkezi’ndeki çalışmaları inceledik. Çalışmalar maşallah çok hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Rahmi Şengül, “Binamızda kütüphane ile birlikte dersliklerde olacak. Tamamlandığında ilçemizin tek kütüphanesi olmakla birlikte birçok ilçemizden gençlerimiz ve öğrencilerimiz buradaki hizmetten istifade edecek. Hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.